Εκδρομές και Περιηγήσεις

Nearby Destinations

 • Στο χωριό Προκόπι βρίσκεται η Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, που καθημερινά συρρέεται πλήθος πιστών για να προσκυνήσει το σκήνωμα του Αγίου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η γυναικεία Μονή Γαλατάκη, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη γραφική Λίμνη, καθώς και η Μονή του Οσίου Δαυίδ, στην οποία φυλάσσονται τα οστά του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος.

  Η πεζοπορία στα μονοπάτια των παραδεισένιων τοπων της Βόρειας Εύβοιας αποτελεί μία ανεπανάληπτη εμπειρία, που θα αναζωογονήσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα σας. Σας προτείνουμε μαγευτικές διαδρομές που ξεκινούν από την πλατείες του χωριού Λιχάδα και φθάνουν ως την κορυφή του Όρους Λίχας, περιπλάνηση στις καταπράσινες πλαγιές του Πιξαριά,αλλά και τη μοναδική εμπειρία της διάσχισης του φαραγγιού Νηλέας.

  Πραγματοποιήστε κοντινές αποδράσεις στα παραθαλάσσια χωριά Ροβιές και Ωρεοί. Απολαύυστε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά τους, περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια τους και απολαύστε τους υπέροχους μεζέδες που προσφέρουν τα ντόπια ουζερί, για τα οποία είναι ονομαστά τα χωριά αυτά.

  Χαρίστε στον εαυτό σας την ανεπανάληπτη εμπειρία της γνωριμίας με το βυθό της θάλασσας, κάνοντας scuba diving στην κοντινή Ιστιαία. Είναι σίγουρο πως θα σας συναρπάσει!

  Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο Κέντρο Ιππασίας στο χωριό Καματριάδες. Σε άμεση επαφή με τη φύση, θα απολαύσετε τον ιππασία με τα άλογα και θα έρθετε σε επαφή με τα υπόλοιπα ζώα του κτήματος.

  Η επίσκεψη των καταρρακτών του Δρυμώνα θα σας μαγέψει και θα σας εκπλήξει, αφού θα αντικρίσετε ένα ονειρεμένο τοπίο, όπου το νερό πέφτει από ύψος 15 μέτρων και σχηματίζει μία όμορφη λιμνούλα. Ο περιβάλλων χώρος με τα έλατα και τα ξεχωριστού κάλλους μαύρα πεύκα, έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, με ήπιες τουριστικές παρεμβάσεις, που δεν αλλοιώνουν την ομορφιά του τοπίου, αλλά αντίθετα προσφέρουν σημεία για ξεκούραση και χαλάρωση, τόσο για τους μεγάλους, όσο και τους μικρούς μας φίλους.

  Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα μία επίσκεψη είτε με καραβάκι, είτε οδικώς στα μαγευτικά ειδυλλιακά καταπράσινα Λιχαδονήσια, με τις εξωτικές παραλίες, τα πεντακάθαρα νερά και το εντυπωσιακό ναυάγιο στα δυτικά του νησιού. Παράλληλα, μπορείτε να επισκεφθείτε με καραβάκι, όποτε το επιθυμείτε, απάτητες καταπράσινεςς παραλίες, παίρνοντας μαζί σας κατόπιν συνεννόησης, lunch basket από το KAMINOS | natural senses.