• Η Περιοχή

Η περιοχή

The Destination

  • Η Λίμνη Ευβοίας, ένα από τα γραφικότερα χωριά της Βόρειας Εύβοιας, συνδυάζει αψεγάδιαστα το γαλάζιο της θάλασσας με την επιβλητική παρουσία του βουνού και δημιουργεί ένα μοναδικό τοπίο που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της. Χτισμένη σε λόφο, με πανοραμική θέα του Εβοϊκού Κόλπου, μαγεύει το βλέμμα με το συνδιασμό της γαλαζοπράσινης παραλίας και του πευκόφυτου βουνού του Καντηλιού, που φθάσει μέχρι τη θάλασσα.

    Σε κοντινή απόσταση απο την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση, αποτελεί τέλειο προορισμό για μία χαλαρωτική και συνάμα εξαιρετική ενδιαφέρουσα απόδραση.

    Η πλούσια ναυτική παράδοση του χωριού και το έντονο νησιωτικό στοιχείο κυριαρχούν παντού και υποδηλώνουν την παρουσία τους με τα μικρά λευκά σπιτάκια με τις κεραμοσκεπές, τα στενά σοκάκια και τις μοναδικές παραλίες με τους καταπληκτικούς ορμίσκους.

    Για να ανακαλύψετε τη γοητεία της Λίμνης Ευβοίας, μην παραλείψετε να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της, που κρύβουν παλιά αρχοντικά με ολάνθιστους κήπους, τα οποία ακολουθούν τη νεοκλασική αρχιτεκτονική του περασμένου αιώνα.

    Ανεπηρέαστη από το μαζικό τουρισμό, και την παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων της, η Λίμνη Ευβοίας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και ξεκούραση, που θα σας αποζημιώσει ανεπιφύλακτα για την επιλογή σας.