Η Κουζίνα

The Cuisine

  • Μην παραλείψετε να γευτείτε τις μοναδικές μεσογειακές νοστιμιές της πεντανόστιμης κουζίνας του KAMINOS | natural senses, που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

    Αρχίστε την ημέρα σας απολαμβάνοντας το πλούσιο πεντανόστιμο πρωινό που ετοιμάζουμε καθημερινά για εσάς και δοκιμάστε τη διαφορετική κάθε μέρα χειροποίητη πίτα μας, φτιαγμένη από ολόφρεσκα και αγνά υλικά.

    Στον καλαίσθητο χώρο του εστιατορίου του KAMINOS | natural senses, όπου μοναδικά παντρεύονται η μοντέρνα αρχιτεκτονική με την παραδοσιακή πέτρα, θα απολαύσετε παραδοσιακές νοστιμιές, φτιαγμένες από ντόπια, ολόφρεσκα προϊόντα, που θα τα συνοδεύσετε με το εξαιρετικής ποιότητας και δικής μας βιολογικής παραγωγής κρασί και τσίπουρο.

    Όλα μας τα πιάτα, φτιαγμένα από υλικά που βρίσκουμε στο μποστάνι του KAMINOS | natural senses και από προϊόντα εξ ολοκλήρου από την τοπική αγορά, συνοδεύονται από το λάδι βιολογικής καλλιέργειας μας και αυτό είναι το “μυστικό” των ακαταμάχητων γεύσεων που προκύπτουν από το πάντρεμα ολόφρεσκων, ποιοτικών υλικών.

    Για το τέλος, μην αμελήσετε να χαρίσετε στον εαυτό σας  την απόλαυση που προσφέρει η δοκιμή του δικού μας, σπιτικού παγωτού, φτιαγμένο με μεράκι και μοναδικά, αγνά υλικά.